Zoekmachine optimalisatie:
bovenaan in Google

Zoekmachine optimalisatie is een
proces dat nooit stopt!

Image

Waarom zoekmachine optimalisatie?

Omdat bijna 90% van de internetgebruikers zoekt via zoekmachines zoals Google 
En een website of webshop optimaliseren voor zoekmachines is de beste manier om snel meer verkeer te genereren.

Het aantal bedrijven dat actief bezig is met het optimaliseren van de website of webshop neemt de laatste tijd sterk toe. Sterker nog; ook het niveau van optimalisatie groeit nog iedere dag en dan kan het niet anders dan dat bedrijven die niet investeren in zoekmachine optimalisatie - in vakjargon beter bekend als: SEO - wegzakken uit de zoekresultaten.

"En gevonden blijft worden?"

JA! Want het stopt niet zodra je bovenaan staat in Google

Zoekmachine optimalisatie is iets waaraan gewerkt moet blijven worden. Is het niet de concurent die zich blijft verbeteren dat zijn het wel de grotere zoekmachines die eens in de zoveel tijd de regels en allerlei algoritmes veranderen waardoor iets dat vandaag nog werkt, morgen niets meer bijdraagt aan een goede SEO.

In tegenstelling tot genereren van websitebezoekers via betaalde advertenties in de grotere zoekmachines zoals bijvoorbeeld met Google AdWords, kan een top positie in de organisch zoekresultaten niet worden gekocht. Een top positie in de organisch zoekresultaten moet worden verdient!
Image

Nieuwsgierig wat we voor joujouw ondernemingkunnen betekenen?

Neem dan vandaag nog contact op door te e-mailen naar: info@gorilla-marketing.nl of maak gebruik van het fomulier hieronder. Je kan ons ook bereiken door een bericht achter te laten op één van onze social media kanalen! We zitten altijd wel op Facebook, Instagram, Twitter of Linkedin.

Geheel vrijblijvend meer informatie ontvangen?

Je krijgt binnen een dag reactie via de e-mail
Vul alsjeblieft het verplichte veld in
Vul alsjeblieft het verplichte veld in