Online adverteren met Google Ads of via Facebook Business

Met betaalde advertenties in Google of op Facebook en Instagram

Image
Image

Bereik jouw doelgroep op het juiste moment en op de juiste plaats.

Google Ads

Zoekmachine marketing (SEA) - of om even in vakjargon te spreken; Search Engine Advertising - is dé manier om in een korte tijd bovenaan in de zoekmachines te komen! Met zoekmachine marketing bereikt in een zeer kort tijdsbestek jouw doelgroep.

Gorilla Internet Marketing helpt je bij het opzetten van een effectieve en conversie gedreven zoekmachine marketing campagne én - als je dat wilt - beheert deze!

Adverteren op Facebook en Instagram

Facebook is al bijna een decenia één van de grootste social media platforms in Nederland. Instagram is inmiddels al een mooie tijd onderdeel van Facebook en neemt nog dagelijks toe in gebruikers. Grote kans dus dat ook jouw doelgroep zich hier meerdere malen per dag zich bevindt. Met de juiste online advertentie zorg je voor relevantie bezoekers op de je website.

Het adverteren op Facebook en Instagram biedt enorm veel mogelijkheden en kansen. Dit kracht ligt in de mogelijkheid de advertenties heel specifiek kunnen worden gericht. Zo kunnen we jouw doelgroep selecteren op o.a.: leeftijd, geslacht, lokatie interesses, werk en opleiding.

Bedrijfsgegevens

Gorilla Internet Marketing
Zwanebloem 29
1689 PE Zwaag
info@gorilla-marketing.nl
0229-703471
06 523 777 32 (WhatsApp)
KvK: 53152727

Informatie

©2019 Gorilla Internet Marketing. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken op de website

Weet je zeker dat je gaat?

Want tijdelijk ontvang je 30% korting op website onderhoud!

 

 

Lees meer over website onderhoud en de 30% korting!

 

Het ziet er ander uit hè?

Gorilla Internet Marketing gaat voor een vrolijker en meer kleur vol design.

Dus wij nemen afscheid van de boze aap en het donkere design!

 

 

Maar wij blijven natuurlijk net zo vastberaden als het oude logo zou moeten uitstralen doorgaan met het bouwen van websites en webshop, het ontwikkelen van online marketing strategieën, het beheren van zakelijke social media kanalen en nog veel meer!