Online adverteren met Google Ads
of via Facebook Business

Met betaalde advertenties in Google
of op Facebook en Instagram

Image

Bereik jouw doelgroep op het juiste moment en op de juiste plaats.

Google Ads

Zoekmachine marketing (SEA) - of om even in vakjargon te spreken; Search Engine Advertising - is dé manier om in een korte tijd bovenaan in de zoekmachines te komen! Met zoekmachine marketing bereikt in een zeer kort tijdsbestek jouw doelgroep.

Gorilla Internet Marketing helpt je bij het opzetten van een effectieve en conversie gedreven zoekmachine marketing campagne én - als je dat wilt - beheert deze!

Adverteren op Facebook en Instagram

Facebook is al bijna een decenia één van de grootste social media platforms in Nederland. Instagram is inmiddels al een mooie tijd onderdeel van Facebook en neemt nog dagelijks toe in gebruikers. Grote kans dus dat ook jouw doelgroep zich hier meerdere malen per dag zich bevindt. Met de juiste online advertentie zorg je voor relevantie bezoekers op de je website.

Het adverteren op Facebook en Instagram biedt enorm veel mogelijkheden en kansen. Dit kracht ligt in de mogelijkheid de advertenties heel specifiek kunnen worden gericht. Zo kunnen we jouw doelgroep selecteren op o.a.: leeftijd, geslacht, lokatie interesses, werk en opleiding.

Nieuwsgierig wat we voor joujouw ondernemingkunnen betekenen?

Neem dan vandaag nog contact op door te e-mailen naar: info@gorilla-marketing.nl of maak gebruik van het fomulier hieronder. Je kan ons ook bereiken door een bericht achter te laten op één van onze social media kanalen! We zitten altijd wel op Facebook, Instagram, Twitter of Linkedin.

Geheel vrijblijvend meer informatie ontvangen?

Je krijgt binnen een dag reactie via de e-mail
Vul alsjeblieft het verplichte veld in
Vul alsjeblieft het verplichte veld in