Algemene Verordening
Gegevensbescherming

Beter bekend als het
AVG of GDPR

Image

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Op 25 mei 2018 trad de nieuwe privacywet AVG in werking en is iedere organisatie die persoonsgegeven verwerkt en bewaart verplicht zich te houden aan de regels in de:

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Deze nieuwe regels zijn bedoeld om de privacy van jouw klanten (de consument) beter te beschermen. Want het zal je niet ontgaan zijn dat je aardig wat gegevens verzamelt op het moment dat iemand een dienst bij jou afneemt.

Denk maar even aan alle naam- en adresgegevens, telefoonnummers, email-adressen en financiële gegevens die je momenteel opgeslagen en bewaard hebt in een klantenbestand.

En écht hoor! We weten waar we het over hebben!

Onlangs gingen wij de uitdaging aan en lieten onze kennis testen middels een audit voor een AVG certificering. 

En hoewel er nog steeds geen officieel certificaat bestaat gingen wij in het kader van; we-willen-ECHT-heel-graag-laten-zien-dat-we-serieus-zijn aan de slag met Bergman Juridisch Adviesbureau. Zo werd onze documentatie kritisch bekeken en onze kennis omtrent de AVG getest. Het gevolg: Een heus certificaat én keurmerk.
Image

Nieuwsgierig wat we voor joujouw ondernemingkunnen betekenen?

Neem dan vandaag nog contact op door te e-mailen naar: info@gorilla-marketing.nl of maak gebruik van het fomulier hieronder. Je kan ons ook bereiken door een bericht achter te laten op één van onze social media kanalen! We zitten altijd wel op Facebook, Instagram, Twitter of Linkedin.

Geheel vrijblijvend meer informatie ontvangen?

Je krijgt binnen een dag reactie via de e-mail
Vul alsjeblieft het verplichte veld in
Vul alsjeblieft het verplichte veld in